kennismaken

Maatwerk voor iedere school

Nieuw! Plusuren.nl

Een nieuwe dienst verdient een nieuwe website! Plusuren.nl richt zich op ons aanbod voor middelbare scholen.

Waar het begon

Onze organisatie OnlineHuiswerkklas.nl helpt scholieren (vwo, havo, vmbo) met het aanbrengen van structuur, het maken van huiswerk en het voorbereiden van toetsen. Sinds 2017 is het geven van online huiswerkbegeleiding de kern van onze dienstverlening.

Centraal in onze aanpak staat het wekelijkse coachingsgesprek, waarin iedere leerling met zijn/haar persoonlijke begeleider de week doorneemt. Iedere week vindt er daarnaast zes of acht uur huiswerkbegeleiding plaats. Onze huiswerkbegeleiding is interactief en vindt plaats in groepjes van maximaal zes leerlingen.

Een nieuw concept

In 2020 kwam hier een nieuwe dienst bij: OnlineHuiswerkklas.nl begon in samenwerking met middelbare scholen met het organiseren van extra vakgerichte steunlessen, de zogenaamde Plusuren.

Gedurende leerzame samenwerkingen met het Develsteincollege (Zwijndrecht), het Rhedens (Rozendaal) en het Willem de Zwijger College (Papendrecht) hebben wij ons aanbod uitgebreid naar alle vakken. Het organiseren van Plusuren werd gedurende dit schooljaar steeds belangrijker voor OnlineHuiswerkklas.nl.

Een nieuwe website!

Een nieuwe dienst verdient een nieuwe website, dachten wij. Er ontstond behoefte aan een nieuw kanaal om geïnteresseerden over ons nieuwe aanbod te informeren. In samenwerking met creatief bureau Okaia werd besloten om een nieuwe website te lanceren en we zijn ontzettend trots op het resultaat!

Kijk gerust eens rond binnen onze nieuwe omgeving. We zijn benieuwd naar de reacties!

Hoe wij samenwerken met scholen

Andere berichten van plusuren

Gideon de Jong wordt Manager Onderwijs & Innovatie bij Plusuren.nl en OnlineHuiswerkklas.nl

Lees meer
Bekijk alle nieuwsberichten

Design & Development by Okaia

Copyright Plusuren 2021

Design & Development by Okaia